Termeni si Conditii
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Home / Termeni si Conditii


TERMENi SI CONDITII 

TERMENii DE VANZARE 

Termenii si conditiile (“the Terms”) guverneaza utilizatorul(“you” or “your”) modul de utilizare al site-ului (“Site”) si relatia dumeavoastra cu  Flawless Lashes Ltd al carei birou inregistrat este in Unit 2 Oak Cottage, County Oak Way, Crawley, RH11 7ST (“we”, “our” or “us”). Va rugam sa cititi termenii cu atentie deoarece acestia va afecteaza din punc de vedere legal.Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa nu accesati Website-ul. Daca aveti intrebari privind acesti termeni si conditii va rugam sa ne contactati fie prin oficiu postal fie  email la adresa 

info@flawlesslashesbyloreta.com.

ACORDURI

Utilizand Site-ul  sunteti de acord cu acestii Termeni si Conditii.

acorduri intre vanzator si cumparator 

 • Pentru a face o achizitie de pe acest site , trebuie sa completati formularul de inregistrare  on-line .
 • Toate vânzările sunt la comerţul cu tehnicieni calificaţi. Prin plasarea unei comenzi cu noi confirmaţi că nu sunteţi consumator şi în scopul vânzării de bunuri şi că sunteţi în afaceri şi cumpăraţi bunurile în scopul acestei afaceri şi nu pentru uz personal. Ne rezervăm dreptul de a vă solicita dovada statutului profesional.
      

inregistrare

Garantați că informațiile personale care vă oferă posibilitatea sa vă înregistrați ca si client sa fie  adevărat, exacte, și actuale și complete din toate punctele de vedere , în special, sunteți de acord să nu imite orice altă persoană sau entitate sau sa utilizeze un nume fals sau un nume care nu sunt autorizate să utilizeze.

Sunteți de acord să ne anuntati  imediat cu privire la orice modificare a informațiilor personale contactând echipa de servicii clienți prin e-mail info@flawlesslashesbyloreta.com.

schimbarea termenelor si conditiilor 
ne rezervam dreptul de a schimba aceste termene si conditii ocazional insa orice schimbari sau modificari vor ajunge la dumneavoastra printr-un anunt.ESTE RESPONSABILITATEA DUMNEAVOASTRA SA VERIFICATI ACESTE ANUNTURI PRIVIND MODIFICARILE . mODIFICARILE VOR FI APLICATE SI UTILIZATE PE SITE DUPA CE AM POSTAT UN ASTFEL DE ANUNT. daca nu sunteti de acord cu noile termene atunci nu ar trebui sa continuati sa utilizati site-ul. . daca continuati sa utilizati site-ul pana dupa data la care noile modificari au fost adoptate si puse in utilizare acest lucru indica faptul ca sunteti de acord cu acestea si confirmati ca nu suntem vinovati pentru aparitia acestor modificari  sau pentu retragerea site-ului.

comanda 

 • Când plasați o comandă, sunteți de acord ca toate  informațiile oferite sunt corecte și complete.
 • Toate produsele și informațiile despre produsele  disponibile pe site sunt destinate pentru profesioniști calificați și sunt de vanzare pe o stricta tranzacție între întreprinderi.
 • Ne rezervam dreptul de a cere dovezi privind calificarea cumparatorului, si putem sa refuzam comanda daca consideram ca persoana nu se incadreaza in cerinte . As a business user, it is your responsibility to ensure that you are insured for products that you are using. Produsele nu sunt pentru vazarea publicului general ci doar persoanelor certificate.
 • Trebuie sa fiti apti si calificati pentru a utiliza produsele de pe acest site .Nu sunte responsabili pentru accidentele si daunele create de cosmeticieni si tehnicieni in aplicarea genelor necalificati care utilizeaza produsele noastre .
 • Toate comenzile sunt supuse acceptarii și depind de disponibilitatea produselor.
 • Toate preturile listate pe Site sunt corecte in momentul introducerii informatiilor , in ciuda acestiu fapt , ne rezervam dreptul sa modificam preturile in orice moment.
 • Nici un contract pentru vânzarea oricarui produs nu va exista între tine şi noi, până când vom accepta comanda dumneavoastră prin expedierea produsului . Când se întâmplă acest lucru, vom confirma acceptarea prin trimiterea unui e-mail.
 • Un email de confirmare v-a fi trimis la adresa de email notata in formularul de comanda  si v-a preciza detalii privind produsele comandate , metodele de plata , costurile  (incluzand TVA-ul daca se aplica).
 • Trebuie sa verificati toate detaliile din acest email de confirmare pentru a vedea daca sunt corecte iar in cazul in care anumite detalii sunt incorecte va rog sa ne contactati cat mai repede.
 • Voucherele de discount, codurile si ofertele nu pot fi utilizate la produse care sunt deja reduse .

Plata

 • Acceptăm marea majoritate a cărților de credit și de debit și PayPal:
 • Plata se datorează în întregime noua, înainte de expedierea mărfurilor.
 • Toți posesorii de carduri de credit și de debit sunt supusi unor controale de validare și autorizare de către emitentul cardului. În cazul în care emitentul cardului de plată refuză să autorizeze plata la noi, nu vom fi răspunzători pentru orice întârziere sau nelivrarea.
 • Daca alegeti sa platiti prinPayPal, inregistrati-va pe contul  Flawless Lashes in mod normal  (recomandat ) iar cand ajungeti la  checkout, alegeti PayPal. Apoi veti fi redirectionat la  PayPalunde va veti autentifica  la contul dumnevoastra  PayPal si veti finaliza comanda.

ADHESIVES

Adezivi prezintă un risc de vătămare corporală în cazul în care nu sunt utilizate şi aplicate în mod corespunzător de către profesionişti calificaţi în mod corespunzător, prin asta ne referim la cineva care deţine un certificat de competenţă în extensii individuale de gene , şi este în cunoştinţă de utilizare şi aplicarea tuturor produselor utilizate pentru extensiile de gene , în special adezivii, şi este complet asigurată.

 

Noi va furniza adezivi doar pentru profesionişti şi am putea cere să furnizeze dovada de conformitate cu toate standardele relevante şi cerinţele şi astfel sunt  potrivite pentru a aplica adrzivilor  în mod corect. În cazul în care nu reuşiţi să ne furnizaţi informaţii sau dacă avem motive să suspectăm că nu sunteţi calificat şi compatibil corespunzător, ne rezervăm dreptul de a nu vă furniza nici un adeziv.

 

Sunteţi de acord să utilizaţi orice adeziv, după cum urmează:

 

Veţi efectua mai întâi o consultare atentă şi detaliată a clientului în care il veţi verifica pentru orice eventuala contradictie medicala .
În cazul în care orice contradictii sunt găsite sau indicate, veţi furniza fişa tehnică de siguranţă a clientului GP şi de a obţine de la GP înainte de a proceda mai departe cu consultarea clientului sau de tratament.
Veţi efectua un test de patch-uri de 48 oră înainte de orice utilizare a  adezivilor , în conformitate cu cele mai bune practici industriale, şi veti putea aplica  orice tratament numai în urma unui rezultat pozitiv la testul de patch-uri.
Veţi folosi adezivi numai pentru tratamente oculare închise.
Niciodată nu veti folosi orice adeziv pe orice client care are sau a avut  o condiţie ochi: laser corecţie ochi, răni deschise pe fata, eczeme, dermatita, psoriazis, recent semi-permanente alcătuiesc sau chirurgie facială, sau orice condiţie care l-ar face altfel  nepotrivit pentru utilizarea adezivului.

FAULTY PRODUCTS

Noi garantam ca:

 • Produsele vor fi livrate nedeterioare in cantitatea comandata.
 • Produsul va respecta cele mai recente instrucțiuni ale producătorului, așa este stabilit pe site în momentul comenzii.
 • Produsul este destinat pentru a fi utilizat strict în conformitate cu cele mai recente instrucţiuni, aşa este stabilit pe site sau ca pe produsul în sine. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asiguraţi că utilizaţi produsul strict în conformitate cu aceste instrucţiuni.

Noi încercăm  sa va livram produsele în stare excelentă. Cu toate acestea, dacă ne spuneţi că produsul este defect,aveti optiunea sa returnati produsul   în starea sa actuală pentru a inspecta într-un timp rezonabil. Pentru a vă oferi orice rezoluție pentru un produs defect, este posibil să avem nevoie de asistența și furnizarea promptă a anumitor informații referitoare la produs, inclusiv:

 • Numere de ordine şi de urmărire.
   
  Informații rezonabile în care se pretinde că produsul este deteriorat sau defect.

PRODUSE DIGITALE SI CARDURI CADOU

Va rugam sa luati la cunostita faptul ca datorita naturii produselor ,  Produsele Digitale  si Vouchere Cadou  nu se pot returna .

CIRCUMSTANTE CARE SUNT PESTE PUTEREA NOASTRA DE CONTROL

Nu vom fi răspunzători pentru nicio încălcare, piedică sau întârziere în executarea unui contract care poate fi atribuit oricărei cauze dincolo de controlul nostru rezonabil, inclusiv fără a  limita la orice act al lui Dumnezeu, acţiuni ale terţilor (inclusiv, fără a se limita la hackeri, furnizori, guverne sau autorităţi locale), insurecţie, revoltă, agitaţie civilă, război, ostilităţi, operaţiuni războinice, urgenţe naţionale, terorism, piraterie, arestări, restricţii sau detainamente ale oricărei autorităţi competente, greve sau combinaţii sau blocare-out de muncitori, epidemii, incendiu, explozie, furtuna, inundaţii, secetă, condiţiile meteorologice, cutremur, dezastru natural, accident, defalcare mecanice, software-ul terţ, eşec sau probleme cu livrările de utilităţi publice (inclusiv electrice, telecomunicaţii sau Internet), lipsa sau incapacitatea de a obţine bunuri, materiale, echipamente sau transporturi, indiferent dacă circumstanţele în cauză ar fi putut fi prevăzute.