lash-plump
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Home / Lash Lift / Lash Plump
Lash Plump

Cod Produs: 426
199.00 Lei   *pret cu TVA
Flawless Lash Plump este un tratament revoluționar all-in-one care hrănește geana naturală lăsând-o mai puternică, sănătoasă și mai strălucitoare. 

De ce este această soluție diferită?

În timp ce alte produse de acest gen de la alte branduri se aplică după loțiunea nr. 2, atunci când cuticula firului de păr este închisă, Flawless Lash Plump se aplică după loțiunea nr.1 când cuticula firului de păr este complet deschisă. Acest lucru îi permite genei să absoarbă ingredientele ultra-nutritive și să se hrănească în profunzime. 

Îți dorești un efect mai spectaculos?

Alege Flawless Lashes Plump Negru pentru a le oferi genelor o nuanță de negru intens. Această variantă păstrează ingredientele de bază pe lângă care se adaugă și nuanțatorul negru. 

Sfatul Loretei: 

Folosește kit-ul complet pentru lash lift / laminare. Nu putem garanta efectul spectaculos în cazul în care alegeți să combinați produse de la producători diferiți. 


Disponibil:
- negru
- incolor

Flawless Lash Plump este un produs revoluționar pentru această industrie.
 
Compoziția deosebit de delicată și hrănitoare este formulată special pentru a pătrunde în genele naturale în cea mai receptivă fază a tratamentului. Lash Plump se aplică direct după Loțiunea nr. 1. În acest moment, genele naturale sunt cele mai receptive deoarece cuticulele genelor sunt larg deschise.
 
Principalele ingrediente:
Keratină, acid hialuronic, provitamina B5, proteine de mătase, ulei de argan și ulei de ricin.

Iată cum aceste ingrediente fac Flawless Lash Plump atât de unică:

Keratina este activată de căldură iar aplicată pe firele de păr, aceasta face genele mai voluminoase, mai puternice și mai strălucitoare. Keratina aplicată după loțiunea nr.1 hrănește genele atât din interior cât și din exterior. Totodată, aceasta fixează noua curbură a genelor deoarece le oferă rezistență. 

Acidul hialuronic susține și accelerează reînnoirea celulelor. Astfel, zonele deshidratate ale genelor sunt reumplute și rehidratate iar acestea devin mai strălucitoare și cu mai mult volum.

Provitamina B5 susține procesul de vindecare a genelor uscate, fragile. Deoarece molecula acestei substanțe este extrem de mică, ea pătrunde în profunzimea firului de păr unde rămâne stocată. 

Proteina de mătase conferă genelor naturale o strălucire aparte, repară părul fragil, intră adânc în geană și umple zonele deteriorate. De asemenea, această proteină netezește stratul de piele din jurul genei.

Uleiul de argan protunde adânc în structura firului de păr dezvoltând umiditatea care dă naștere elasticității firului de păr. Astfel, genele nu mai sunt atât de fragile. 

Uleiul de ricin formează o barieră protectoare împotriva poluanților solizi și solubili în apă, substanțe care afectează sănătatea genelor. 



 
Aplicați Flawless Lash Plump după loțiunea nr. 1. 

Acest produs se folosește în combinație cu celelalte produse Flawless Lashes by Loreta pentru lash lift / laminare.
Timpul de fixare: 2 minute. 

După 2 minute, eliminați Lash Plump și aplicați loțiunea nr. 2.

Urmați tratamentul în mod normal. 

Și în cazul acestui produs, testul pentru alergie se face înainte cu 48 de ore. 
   Fisa Tehnica
   Fisa Siguranta
Share: