Blog / Totul despre adezivii de gene

Totul despre adezivii de gene

         În urma întrebărilor pe care ni le-ați adresat pe Instagram  referitoare la adezivii pentru extensiile de gene, ne-am decis să vă răspundem punctual, aici, pe blog. 

         Am strâns într-un articol toate întrebările voastre iar împreună cu Andreea Giloan, trainerul acreditat al academiei, am găsit soluții și răspunsuri la toate nelămuririle voastre.
  1. Cum pot să păstrez adezivul mai mult timp?
          Adezivul se păstrează mereu închis și în poziție verticală. Dacă ai un număr mare de cliente, poți să folosești adezivul aproximativ o luna din cauza faptului că vei deschide și închide recipientul mai des iar acest lucru îi va afecta calitatea.
          Câteva trucuri pentru a păstra calitatea adezivului cât mai mult timp:
- păstrează curată pipeta adezivului și nu lăsa să se acumuleze reziduri de adeziv;
- poți șterge pipeta cu un material care nu lasă scame;
- nu strânge recipientul pentru a scoate picătura ci așteaptă ca gravitația să își faca treaba. Dacă vei strânge recipientul, riști să introduci aer și umezeală iar acest lucru va afecta calitatea adezivului;
- nu agita sticluța nici cu capac, nici fără;
- folosește întodeauna acul/special special pentru adeziv.
  1. Cum îmi dau seama dacă adezivul nu mai este bun înainte să aplic pe clientă?
 
          Dacă observi o schimbare în consistența sau culoarea adezivului, probabil că nu mai are calitatea de care ai nevoie pentru o aplicare sigură și este recomandat să folosești alt adeziv.
 
  1. Exista trucuri care să refacă un adeziv care deja nu mai funcționează?
          Din păcate un adeziv care și-a pierdut calitatea nu mai poate fi resuscitat. Totuși, înainte să renunți la un adeziv nou care ți se pare că nu funcționează dar căruia nu i-a trecut perioada de valabiliate, trebuie să te asiguri că ai respectat parametrii în care acel adeziv a fost făcut să funcționeze optim: umezeala , temperatura , curenții de aer, viteza de uscare.
  1. Care sunt condițiile de care trebuie să ținem cont atunci când folosim adezivul?
          Întotdeauna sa fii conștientă că trebuie sa te familiarizezi cu adezivul . Fiecare adeziv are condițiile după care funcționează cel mai bine. Asigură-i condițiile optime de funcționare în camera în care lucrezi după care adaptează-l la viteza ta de lucru.               
          Dacă dorești să îi accelerezi viteza de uscare poți folosi acceleratorul.
          Temperatura și umiditatea din camera sunt esențiale și fiecare adeziv va veni cu condițiile lui. În general temperatura trebuie să fie între 21-23 grade iar umiditatea între 40-60%. De asemenea trebuie să asiguri oxigen prin aerisirea camerei între programări.
  1. Este adevarat faptul că pentru megavolum este nevoie de un adeziv mai puternic care să poată susține greutatea mai multor extensii?
           Fals. Pentru mega volum este nevoie de un adeziv cu uscare mai rapidă altfel riști să ți se închidă evantaiul înainte să se fi uscat.
  1. Se pot combina doua tipuri de adeziv la un ochi daca primul se termină în timpul aplicarii?
          Sigur că da.
  1. Daca genele clientei cad mult prea repede, primul vinovat este adezivul?
          Pot fi mai mulți factori responsabili pentru pierderea prematură a extensiilor iar adezivul este unul dintre ei dacă :
- nu ai respectat parametrii lui de funcționare (temperatură, umiditate )
- dacă viteza ta de lucru este mai lenta decât viteza de uscare a adezivului - caz in care adezivul se polimerizeaza pe extensie înainte sa ajungă pe geană
- dacă la momentul aplicării există în cameră o sursă de curent de aer - și în acest caz adezivul se polimerizează pe extensie înainte să ajungă pe geană. Într-adevar pe piață există adezivi calitativi și mai puțin calitativi, unii care vor rezista până la căderea genelor naturale și alții care vor rezista 2-3 săptămâni însă înainte de a pune un diagnostic trebuie să ne asigurăm că am folosit adezivul respectiv întocmai, după condițiile lui.
  1. Am cliente alergice la orice adeziv folosesc. Ce pot sa fac? Sa nu le mai aplic?
          Din păcate o clienta care a dezvoltat alergie va continua sa prezinte simptome și la alți adezivi. Clienta nu este alergică la adeziv în sine ci la un ingredient din componența lui. Doar un specialist va putea pune diagnosticul de alergie pentru că și o aplicare greșită poate prezenta simptome asemănătoare alergiei. Exista pe piață și adezivi pentru ochi sensibili însă retenția este foarte mică astfel că în 1-2 săptămâni, clienta va pierde majoritatea extensiilor.
 

Share: 
Vizualizari: 710


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!


Parerea ta conteaza

 
   
 
Introduceti codul din imagine:


Aboneaza-te la newsletter

   
© Flawless Lashes by Loreta | 
intrebari-despre-adezivii-de-gene