Blog / Evenimentul Flawless Partners Awards 2019

Evenimentul Flawless Partners Awards 2019

Acest eveniment durează 3 zile și are loc în cele mai exclusiviste locații din Londra. Spre exemplu, evenimentul din acest an dar și cel din anul precedent, au avut loc într-un castel pe care Loreta l-a închiriat în totalitate pentru echipa sa.

Pe lângă petrecerile în pișcină și jacuzzi, degustările de vin sau party-urile care se termină târziu în noapte, evenimentul are și un scop educativ, motiv pentru care în cele 3 zile, trainerii participă și la workshop-uri pe diverse teme. În cadrul acestor workshop-uri se discută despre noutățile din industrie, tehnici și produse noi, tendințe dar și despre cum ne promovăm fie ca stiliști, fie ca traineri. De asemenea, întreaga echipă are ocazia să socializeze, să discute cu trainerii din alte țări despre problemele pe care le întâmpină și găsesc împreună soluții.
În cadrul evenimentului din acest an, Loreta le-a prezentat tututor un nou produs care urmează să fie lansat și care promite să ușureze munca stiliștilor care aplică volum însă deocamdată menținem suspansul și nu vă dezvăluim mai multe.
 Dedication Awards
În acest an, Academia din România a primit premiul pentru dedicare „Flawless Dedication Awards International”, un premiu care ne onorează până peste limite și care înglobează perseverența, implicarea, pasiunea, munca și profesionalismul întregii echipe care stă în spatele a tot ceea ce înseamnă Flawless Lashes by Loreta România –
de la echipa din birou până la trainerii și stiliștii noștri.

Munca pe care întreaga echipă o depune zi de zi este uriașă și toate acestea pentru a vă livra cele mai actuale informații atât la cursuri cât și pe paginile noastre de Facebook și Instagram, pentru a vă livra cele mai bune produse în timp util, pentru a vă răspunde la întrebări dar și pentru a vă ajuta să vă promovați eficient.

În acest an au fost prezenți la acest eveniment doi dintre trainerii din România: Diana Lushi și Andreea Giloan


Urmărește after movie-ul evenimentului AICI
Share: 
Vizualizari: 922


Comentarii

ale
09.01.2020 12:49:03
super!'


Parerea ta conteaza

 
   
 
Introduceti codul din imagine:


Aboneaza-te la newsletter

   
© Flawless Lashes by Loreta | 
Evenimentul Flawless Partners Awards 2019