Blog / Cum se creează evantaiele perfecte?

Cum se creează evantaiele perfecte?

 

Deşi par a fi un mit, evantaiele perfecte chiar există însă până să ajungem să le creăm, este nevoie de multă muncă, răbdare şi nu în ultimul rând tehnică şi produse de calitate.

Dacă şi tu te numeri printre stiliştii care nu reuşesc să creeze evantaie perfecte, asigură-te că ai bifat următoarele condiţii:
I- penseta pe care o foloseşti este în perfectă stare de funcţionare şi se potriveşte cu tehnica pe care o foloseşti
II- extensiile de gene sunt “proaspete” - mai exact, extensiile care au stat mai mult timp pe placă neacoperite s-au prăfuit şi s-au lipit uşor între ele. Periază-le cu o periuţă specială deoarece astfel le poţi “reîmprospăta”.
III- nu stăpâneşti corect tehnica sau nu este tehnica care ţi se potriveşte - asigură-te că în cadrul cursului de volum ai învăţat mai multe tehnici de volum din care să alegi una care să ţi se potrivească şi totodată, asigură-te că acestea ţi-au fost explicate corect şi le aplici întocmai. 
 
Primim foarte des întrebări legate de acest subiect, tocmai de aceea, am hotărât să scriem acest articol care să vă fie de folos şi pe care să îl puteţi reciti de fiecare dată când aveţi nevoie. Am ales câteva dintre întrebările voastre la care vom răspunde punctual în rândurile următoare.
 
Este o idee bună să optăm pentru evantaiele gata făcute?
Un stilist de gene va reuşi întotdeauna să creeze singur evantaiele iar faptul că apelezi la astfel de trucuri nu-ţi asigură succesul. Până la urmă, repetiţia e mama învăţăturii. Aşa că exersează, exersează, exersează. 
Evantaiele gata făcută sunt create prin lipirea extensiilor (2D, 3D, 4D etc.) cu adeziv iar tu, pentru a le aplica pe geana naturală a clientei, ai nevoie încă o picătură de adeziv ceea ce înseamnă că pe genele naturale, cantitatea de adeziv va fi dublă. Implicit, greutatea pe care o suportă geana naturală este mult mai mare iar acest lucru nu este tocmai sănătos. 
Cât timp trebuie să îmi ia o aplicare full 3D?
Nimeni niciodată nu va putea estima durata de aplicare deoarece depinde foarte mult de câte gene naturale are clienta, de viteza de creare a evantaiului şi de viteza de uscare a adezivului (care deseori ne încetineşte). Însă, te putem asigura că exersând, aplicând pe cliente, vei crea evantaie tot mai repede şi tot mai corect. 
Este mai sănătos să aplic extensii 2D decât 4D?
Depinde foarte mult de grosimea şi lungimea extensiilor de gene. Dacă acestea sunt aplicate corect, nu există diferenţe. Nu uita să fii atent/ă şi la sănătatea genelor naturale. În cadrul cursului nostru de volum avansat se predă o anumită formulă, formula Loretei, prin care vei învăţa să calculezi exact greutatea extensiilor în funcţie de lungime şi numărul lor. Află mai multe despre acest curs AICI.
Cum aleg penseta perfectă de volum?
Pe piaţă există o mulţime de pensete de volum iar detalii despre ea îţi poate oferi doar producătorul, distribuitorul sau cel care a folosit-o. Sunt stilişti care preferă un unghi de 45°, alţii preferă un unghi de 90°. Unii preferă pensetele uşoare, alţii le preferă pe cele mai grele. Brandul nostru deţine 4 pensete de volum apreciate de către stiliştii din toată lumea. Le poţi găsi printr-un simplu click AICI. 
Iar dacă vrei să vezi cum funcţionează fiecare pensetă, îţi lăsăm câteva video-uri cu ele în acţiune:
 
Flawless Tweezer 45° - CLICK AICI
Flawless Tweezer 90° - CLICK AICI
Dumont Curbata - CLICK AICI
Easy Fan - CLICK AICI
 
Sugestii de produse care îţi vor uşura munca atunci când creezi evantaie:
1.Flawless Volumizer este un produs revoluţionar care, aplicat la baza extensiilor de gene, împiedică adezivul să urce şi să închidă evantaiul. Este foarte util atât pentru trainerii care îşi învaţă studenţii tehnici de volum cât şi pentru stilişti.
Trainerul Ema Bejenaru din Spania a pregătit un scurt tutorial în care ne arată cum funcţionează acest produs -  CLICK AICI

2. Discul de silicon pentru evantaie te ajută şi promite să creeze evantaiul singur. Tot ce trebuie să faci este să exersezi, să te joci puţin cu el şi să îţi dai seama cum funcţionează. Iată un scurt tutorial pentru a vedea cum funcţionează - CLICK AICI
P.S. Nu uita de hashtag-ul #evantaie perfecte iar dacă foloseşti produsele noastre, măndreşte-te folosind hashtag-ul #flawlesslashesbyloretaro


Share: 
Vizualizari: 3230


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!


Parerea ta conteaza

 
   
 
Introduceti codul din imagine:


Aboneaza-te la newsletter

   
© Flawless Lashes by Loreta | 
evantaie-perfecte-extensii-de-gene