Despre Noi - Flawless Lashes by Loreta
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Home / Despre noi

DESPRE NOI 

Flawless Lashes by Loreta Brand 


Flawless Lashes by Loreta a fost votat  ‘Best Eyelash Product Supplier’ pentru artisti de make-up in 2014 si in 2015 de revista Lash Inc Magazine.

Loreta Jasilionyte a inceput businessul online in 2013. Ea a fost recunoscuta rapid printre cei mai buni Master Lash Artists si inovatori in industria genelor aplicate, constant creeand noi produse si tehnici .

Gama vasta a produselor Flawless Lashes sunt de cea mai inalta calitate create special pentru a atinge standardele ridicate ale Loretei. Ea pune accent pe produse care vor permite clientilor sa creeze  ‘flawless masterpieces’ si sa asigure cea mai buna ingrijire pentru a mentine sanatatea genelor clientilor sai. Clienții noștri ne spun că popularitatea în creștere a gamei de produse  se datorează faptului că ei doresc să lucreze cu un produs premiat. Noi intotdeauna oferim cel mai bun suport clientilor, dar si produse accesibile. Toate acestea sunt importante pentru companie, pentru a oferi un rezultat excelent cliențiilor nostri și de a genera venituri profitabile pentru afacerile lor. Comenzile online sunt distribuite in toata lumea si avem distribuitori in 13 tari.

Flawless Lashes -Academia de Training 

Academia de Training Flawless Lashes a fost formata de premianta mondiala ca  Master Lash Artist, Loreta Jasilionyte in 2012. 
Loreta este recunoscuta ca fiind unul dintre artiștii de frunte și judecător internațional în industria genelor aplicate  la nivel mondial. Odata cu cresterea prestigiului si a talentului Loretei, aceasta decide sa isi deschida prima Academie in Uk astfel incat sa poata impartasi entuziasmul si vastele cunostinte acumulate in domeniu si cu restul lumii. Pasiunea ei fara sfarsit si meritele sale sunt recunoscute si amintite in revista Lash Inc“, cartea „Masters Lash“ si multe altele.