Blog / De ce nu mai folosim primer în aplicarea extensiilor de gene?

De ce nu mai folosim primer în aplicarea extensiilor de gene?

            De-a lungul timpului, domeniul extensiilor de gene a evoluat iar produsele destinate lash artiștilor au devenit din ce în ce mai bune, tocmai pentru a menține sănătatea genelor, pentru a crește retenția și pentru a ușura munca stiliștilor.
            La început, stiliștii au observat faptul că genele care nu sunt perfect curate nu prezintă o retenție bună a extensiilor de gene, motiv pentru care au căutat variante prin care să degreseze genele naturale. Astfel, chimiștii care se ocupau de crearea produselor pentru industria extensiilor de gene, au propus primer-ul ca soluție pentru problema întâmpinată. Acest obicei s-a răspândit foarte repede în întreaga lume și multe branduri internaționale au acceptat produsul și l-au produs la rândul lor.

           Nu după mult timp, stiliștii și trainerii marilor academii au observat că genele clientelor lor sunt extrem de deshidratate, multe dintre gene devenind chiar casante. Ba chiar mai mult, pielea de la baza genelor era deshidratată și ea iar pe termen lung, acest lucru avea să afecteze sănătatea genelor naturale.
            Dacă te numeri printre stiliștii care își doresc cliente fericite și gene sănătoase pentru mult timp, vei înțelege că dacă genele clientei sunt sănătoase, vei putea aplica extensiile de gene pentru mai mult timp însă distrugând sănătatea genelor naturale, nu vei face decât să îți pierzi din propria inițiativă un client.
 
            Marile branduri ale lumii și echipa lor de chimiști și specialiști în domeniul cosmeticii și al extensiilor de gene au venit cu o soluție ideală și anume au îmbunătățit faimoasele spume de curățate.
            Aici intervine magia! Spuma de curățare Flawless Lashes by Loreta conține extract din arbore de ceai, plantă medicinală folosită pentru curățarea în profunzime a pielii, părului etc. Fiind un extract 100% natural, arborele de ceai (cunoscut și sub numele de Tea Tree),  reușește să curețe și să degreseze genele naturale fără să le mai usuce/deshidrateze.
            Spuma de curățate cu extract de arbore de ceai nu doar curăță în profunzime ci are mai multe atuuri pe care le aduce:
  • Nu afectează sănătatea genelor
  • Te ajută să salvezi bani deoarece nu mai ești nevoit/ă să achiziționezi și un primer
  • Salvezi timp deoarece în locul a doua proceduri vei face doar una
  • Poate fi folosită de către clientă acasă. Gene curate = retenție mai bună = gene naturale sănătoase
  • Curăță inclusiv produsele de make-up
  • Nu mai folosești produse old-fashioned 
           Pentru ca informația să fie completă, iată un VIDEO în care poți vedea procedura de curățare a genelor cu spuma noastră de curățare iar dacă dorești mai multe informații despre aceasta, dă click AICI.
 

Share: 
Vizualizari: 716


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!


Parerea ta conteaza

 
   
 
Introduceti codul din imagine:


Aboneaza-te la newsletter

   
© Flawless Lashes by Loreta | 
de-ce-nu-mai-folosim-primer