curs-laminare-gene
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Home / Cursuri / Curs Laminare Gene
 
Curs Laminare Gene

Cod Produs: 420
1490.00 Lei   *pret cu TVA

            Dacă ești în căutarea unui curs de lash lift în cadrul căruia să înveți toate secretele acestei proceduri astfel încât să îți depășești limitele și să devii un specialist în această artă, ai găsit cursul ideal! Academia Flawless Lashes by Loreta, câștigătoare a titlului pentru „Academia anului” în cadrul evenimentului „The English Hair & Beauty Awards 2019” îți pune la dispoziție un curs complet, actualizat și acreditat de către ABT (Associated Beauty Therapists).
            Conceput după standardele ridicate ale Loretei, cursul de lash lifting este perfect pentru persoanele care doresc să intre în lumea stiliștilor de lash lifting și care sunt în căutarea celei mai bune pregătiri pentru a-și construi sau îmbunătăți cunoștiințele în domeniul beauty.
 

            Participarea la cursul de lash lifting implică mult mai mult decât o simplă zi de training deoarece evoluția ta va fi urmărită de către trainerii academiei și în perioada post-curs. În urma absolvirii cursului nostru, veți primi îndrumare pe tot parcursul carierei dar și discount-uri extra la toate produsele noastre, toate acestea pentru ca tu să devii cea mai bună versiune a ta.

*Prețul include kit-ul complet în valoare de 1.060 lei
 

Cutie pentru depozitare

 

Adeziv pentru laminare 

 

Loțiune laminare nr. 1

 

Loțiune laminare nr. 2

 

Loțiune laminare nr. 3

 

Suporți silicon (4 dimensiuni)

 

Ustensilă laminare

 

Pieptene laminare

 

Periuțe laminare (5 buc)

 

Perie de separare

 

Plasturi cu hidrogel (10 buc)

 

Spumă de curățare

 

Piatră de cristal

 

Manual

 

 


9 motive pentru care ar trebui să aplici la acest curs:

 1. Vei obține o diplomă acreditată internațional ceea ce înseamnă că vei putea profesa oriunde.

 2. Vei fi îndrumat de către un trainer internațional.

 3. Vei învăța de la trainerii acreditați internațional toate secretele lash lifting-ului. Cursul este complet, actualizat permanent și cuprinde informații despre anatomie, igientă, sănătate și siguranță, styling-uri, îngrijire și multe altele. Pe lângă toate aceste informații, în cadrul cursului vei învăța și practic întreaga procedură.

 4. Vei primi îndrumare pe tot parcursul carierei. Vei fi la un telefon distanță de trainerul care te-a instruit.

 5. După terminarea cursului, vei deveni membru al Asociației internaționale a terapeuților în domeniul frumuseții (ABT/ Association of Beauty Therapists), o organizație recunoscută la nivel mondial și care va confirma calitatea muncii tale.

 6. În cadrul cursurilor noastre, numărul studenților este redus, tocmai pentru a beneficia de o îndumare personalizată și pentru a ne asigura că informațiile transmise vor ajunge la tine fără probleme.

 7. Vei beneficia de -10% reducere pe viață la toate produsele Flawless Lashes by Loreta.

 8. Vei primi un kit complet cu care vei putea începe să lucrezi imediat. Valoarea kit-ului este în valoare de......

 9. Vei deveni membru al celei mai faimoase academii din lume, academia Flawless Lashes by Loreta, prezentă în țări precum Anglia, Belgia, Grecia, Spania, Irlanda, Ungaria, Noua Zeelandă,  Germania, Australia, USA, Mexic, Finlanda, Franța, Norgevia, etc (verifică lista completă accesând link-ul https://flawlesslashesbyloreta.com/pages/distributors )

 
 
Condiții de participare:
 

 1. Voie bună smiley

 2. Vei avea nevoie de un model pentru partea practică a cursului.

 
Durata cursului:
1 zi
 
Nu ești displonibil/ă în datele noastre de curs? Contactează-ne pentru a alege o dată personalizată.


   Fisa Tehnica
   Fisa Siguranta
Share: