Curs Incepator de Volum
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Home / Cursuri / Curs extensii de gene - incepator volum
 
Curs extensii de gene - incepator volum

Cod Produs: 395
970.00 Lei   *pret cu TVA
Volumul pentru începători (cunoscut și sub denumirea de volum rusesc) reprezintă primul pas în învățarea tehnicilor pentru volum. Cursul a fost dezvoltat de către International Lash Judge și Lash Artist Loreta pe baza cunoștiințelor acumulate de-a lungul anilor de experiență în industrie. Cursul este actualizat în mod constant pentru a ne asigura că elevii primesc cursuri de formare cu privire la tehnicile cele mai recente și inovatoare de aplicare a extensiilor de gene.
 

De ce să învățați tehnica volumului?
În timp ce genele clasice sunt încă foarte populare, fiecare clienta va dori să încerce genele aplicate cu tehnica volumului.
Cand faceti o aplicare clasica, aplicați o extensie pe o geana naturală. Extensia genelor prin tehnica volumului constă în aplicarea unui buchețel de extensii pe o geană naturală, denumite în mod obișnuit 2D,3D ,4D acestea putând crește în funcție de volumul dorit.
Veți învăța tehnicile Loretei care sunt cele mai eficiente pentru a face și pentru a aplica buchețele, creând aspectul cel mai fermecător. Aplicația pentru extensia de volum necesită mai mult timp, deci este mai scumpă decât cele clasice. În concluzie, veți beneficia de mai multe cliente și de venituri mai mari prin adaugarea serviciului de volum.


Ce vei învăța la curs?
Rzultatul tehnicii de volum este foate cerut și apreciat în rândul clientelor, tocmai de aceea, în cadrul cursului ei învăța cum să creezi volumul dorit formând o coroniță perfectă. 
În cadrul acestui curs vei învăța:
- culegerea genelor pentru volum;
- 4 tehnici de volum - procedura de aplicare;
- pensete pentru tehnicile de volum;
- cantitatea ideală de adeziv;
- crearea corectă a evantaielor;
- dispunerea extensiilor multiple pe geana naturală;
- izolarea corectă;
- umplerea și întreținerea genelor de volum;
- îngrijire ulterioară;
- sănătate și siguranță;
- promovare & marketing.


Pentru a participa la cursurile Academiei Flawless Lashes by Loreta, vei avea nevoie de o serie de produse și ustensile cu care vei exersa în timpul cursului. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție un kit despre care poți afla mai multe detalii la secțiunea ”Informații cheie”.
 


Aplicând la cursul nostru nu veți participa la un simplu training ci veți beneficia de îndrumare pe tot parcursul carierei dumneavoastră.
 
De-a lungul anilor, Loreta și trainerii acreditați de ea au instruit mii de studenți care au ajuns să facă lucruri uimitoare.
 

6 motive pentru care să aplcați la acest curs:

 
1. La curs vor fi maxim 8 elevi într-o clasă pentru a garanta o comunicare eficientă. Veţi fi în mâinile celui mai bun mentor.
2. Antrenamentul nostru e diferit. Accentul este pus pe străduinţa de a crea 100% capodopere, aplicații perfecte, nu doar pur şi simplu învăţarea unor abilității în cee ce privește aplicarea de extensii gene pe gene naturale.
3. Trainerul tău este un maestru Lash Artist.  Printre mulţi dintre studenţii Loretei sunt nume mari în industria de genelor, cum ar fi: NOUVEAU beauty group, Flirties, My Brand Lashes, Minkys, NOVA, Borboleta, Xtreme Lash Trainers.
4. Loreta a depăşit mulţi artişti ruși atunci când vine vorba despre capodopere rafinate care pur şi simplu îți taie respirația. Totodată a dezvoltat o modalitate de a reda genelor volum şi are acum nu mai puțin de  7 tehnici de volum care vor fi învățate de către studenți la cursuri. Nu există nici o îndoială că toată lumea va găsi modalitatea lor preferata de a crea evantaie minunate sub şcolarizarea furnizată de World Lash Master Loreta.
5. Vă veţi bucura de 10% reducere la toate produsele care te vor ajuta să devii un Master Lash Artist.
6. Vei primi un kit plin cu produse şi instrumente în valoare de 1329 lei pentru cariera ta.
 
 
Certificare:

Deși momentan în România meseria de „lash artist” nu este recunoscută, în întreaga lume, aceasta este cunoscută drept una dintre meseriile de top din domeniul frumuseții. 
Diploma obținută în urma cursului din cadrul academiei noastre vine direct din Anglia și este acreditată internațional de către ABT. 
Bucură-te de:
-o diplomă recunoscută în întreaga lume;
-acreditare internațională;
-prestigiul unui brand care se bucură de notorietate la nivel mondial. 


Model:
Aveți nevoie de un model.
În cazul în care nu aveți un model propriu trebuie să anuntați gazda cursului cu 3 zile înainte.                                                      

  Kit full - 1329 lei
  1 pensetă pentru izolare
  1 pensetă pentru volum Loreta
  1 pensetă Dumont
  1 adeziv
  3 cutii de gene
  spumă pentru curățarea genelor
  paletă de cristal pentru adeziv
  bandă micropore 
  5 patch-uri/plasturi cu hydrogel 
  5 periuțe 2 în 1
  cutie pentru depozitare
   
 
 

   Fisa Tehnica
   Fisa Siguranta
Share: