Curs Foundation Classic
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Home / Cursuri / Curs incepător extensii de gene
 
Curs incepător extensii de gene

Cod Produs: 396
970.00 Lei   *pret cu TVA
Acest curs este special dezvoltat de Loreta pentru a ajuta artiștii să devină cei mai buni în ceea ce fac, dezvoltându-le calitățile și împărtășindu-le secrete din interior.
 
De ce să alegi cursul Academiei Flawless Lashes by Loreta?
Aplicarea genelor este o artă care necesită cunostințe în domeniu, precizie și foarte multă practică. Practicarea acestei arte fără ajutorul unui mentor poate fi un proces foarte lent, cu multe greșeli și totodată te poți confrunta cu mulți clienți nemulțumiți. Noi știm că îți dorești să fii cel mai bun în ceea ce faci ca mai apoi să îți poți culege rodul muncii de pe urma a ceea ce faci.
 
Cursul de începători construiește și asigură o fundație solidă pentru ca ulterior să poți aplica la cursul avansat pe volum rusesc unde vei avea oportunitatea să înveți cum să îți perfectionezi stilul de muncă și tehnicile, cum să aplici extensiile de gene mai rapid cu "Speedy Volume", cum să ajungi la o retenție mai bună, cum să folosești noile gene și cum să îi creezi fiecărui client un design deosebit, în funcție de fizionomia sa. La fel cum noi toți suntem diferiți unul față de celălalt, exact așa sunt și genele noastre. Ceea ce i se potrivește unui client, nu i se potrivește celuilalt iar importanța cunoașterii acestor aspecte este incontestabilă. Trainerii academiei noastre, acreditați de Loreta, te vor învăța cum să multumești fiecare client și cum să îi faci pe fiecare în parte să iasă în evidență cu noul look. 
 
Cui îi este adresat cursul?
Cursul de bază Loreta este pentru artiștii care doresc să își depășească propriile limite și să învețe tehnici de aplicare a extensiilor de gene.
 

Ce voi învăța la curs?
Aplicând la cursul de începător vei învăța pas cu pas cum se aplică corect extensiile de gene.
De asemenea, la curs vor fi dezbătute subiecte precum:
- salonul și igiena personală;
- bacteriile, virușii, infecțiile fungice, infestări;
- prezentarea și folosirea produselor pentru extensiile de gene;
- sterilizarea, dezinfecția și curățenia;
- tehnica de aplicare a extensiilor de gene;
- îndepărtarea extensiilor de gene;
- întreținerea extensiilor de gene;
- tipuri de gene: culori, lungimi, curburi;
- tips&tricks din experiența personală a stiliștilor internaționali;
- multe alte subiecte utile.

Pentru a participa la cursurile Academiei Flawless Lashes by Loreta, vei avea nevoie de o serie de produse și ustensile cu care vei exersa în timpul cursului. 
Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție un kit despre care poți afla mai multe detalii la secțiunea ”Informații cheie”.

Prin participarea la cursul nostru veți urma nu doar un training ci veți beneficia de îndrumare pe tot parcursul carierei dumneavoastră.
 
De-a lungul anilor, Loreta și trainerii acreditați de ea au instruit mii de studenți care au ajuns ulterir să facă lucruri uimitoare.
 
6 motive pentru care să aplicați la acest curs:

 
1. La curs vo fi maxim 8 elevi într-o clasă pentru a garanta o comunicare eficientă. Veţi fi în mâinile celui mai bun mentor.
2. Antrenamentul nostru e diferit. Accentul este pus pe străduinţa de a crea 100% capodopere, aplicații perfecte, nu doar pur şi simplu învăţarea unor abilității în cee ce privește aplicarea de extensii gene pe gene naturale.
3. Mentorul tău este un  maestru Lash Artist.  Printre mulţi dintre studenţii Loretei sunt nume mari în industria de genelor, cum ar fi: NOUVEAU beauty group, Flirties, My Brand Lashes, Minkys, NOVA, Borboleta, Xtreme Lash Trainers.
4. Loreta a depăşit mulţi artişti ruși atunci când vine vorba despre capodopere rafinate care pur şi simplu îți taie respirația. Totodată a dezvoltat o modalitate de a reda genelor volum şi are acum nu mai puțin de  7 tehnici de volum care vor fi învățate de către studenți la cursuri. Nu există nicio îndoială că toată lumea va găsi modalitatea lor preferata de a crea evantaie minunate sub şcolarizarea furnizată de World Lash Master Loreta.
5. Vă veţi bucura de 10% reducere la toate produsele care te vor ajuta să devii un Master Lash Artist.
6. Vei primi un kit plin cu produse şi instrumente în valoare de £130 pentru cariera ta.
 
 
Certificare:
Deși momentan în România meseria de „lash artist” nu este recunoscută, în întreaga lume, aceasta este cunoscută drept una dintre meseriile de top din domeniul frumuseții. 
Diploma obținută în urma cursului din cadrul academiei noastre vine direct din Anglia și este acreditată internațional de către ABT. 
Bucură-te de:
-o diplomă recunoscută în întreaga lume;
-acreditare internațională;
-prestigiul unui brand care se bucură de notorietate la nivel mondial. 


Model:
Aveți nevoie de un model.
În cazul în care nu aveți un model propriu trebuie să anuntați gazda cursului cu 3 zile înainte.


                                                     

  Kit full - 1089 lei
  1 pensetă pentru izolare
  1 pensetă pentru aplicare
  1 adeziv
  2 cutii de gene
  cremă pentru îndepărtarea extensiilor
  spumă pentru curățarea a genelor
  bandă micropore
  5 patch-uri/plasturi cu hydrogel
  paletă de cristal pentru adeziv
  discuri pentru adeziv
  paletă pentru extensiile de gene
  periuță mascara
  5 periuțe 2 în 1

         
   Fisa Tehnica
   Fisa Siguranta
Share: