Curs Avansat de Volum Romania
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Home / Cursuri / Curs extensii de gene - avansat volum / volum rusesc
 
Curs extensii de gene - avansat volum / volum rusesc

Cod Produs: 307
970.00 Lei   *pret cu TVA
Acest curs este în special dezvoltat de Loreta pentru a ajuta artiștii să devină cei mai buni în ceea ce fac, dezvoltându-le calitățile și împartasindu-le secrete din interior.
 
De ce să alegi cursul "Advanced Lashes"?

Aplicarea genelor este o artă care necesită cunoștințe în domeniu, precizie și foarte multă practică.
Practicarea acestei arte fără însoțirea unui mentor poate fii un proces foarte încet, cu multe greșeli și totodată mulți clienți nemultumiți. Noi știm că vrei să fii cea mai bună în ceea ce faci pentru ca mai apoi să îți poți culege rodul muncii de pe urma a ceea ce faci.
 
În timp ce cursul de începători construiește și asigură o fundație solidă, cursul avansat te va învăța cum să îți perfecționezi stilul de muncă și tehnicile, cum să aplici extensiile de gene mai rapid cu "Speedy Volume", cum să obții o retenție mai bună, cum să folosești noile gene cum ar fi "Mega Volume" și cum să îi creezi fiecărui client un design deosebit. La fel cum noi toți suntem diferiți unul față de celălalt, exact așa sunt și genele între ele. Ceea ce i se potrivește unui client, nu i se potrivește celuilalt. Trainerii academiei noastre acreditați de Loreta te vor învăța cum să îți multumești fiecare client și cum să îi faci pe fiecare în parte să iasa în evidență.
 
Pentru cine este conceput cursul avansat?

Cursul "Advanced Volume" este pentru artiștii deja încrezători în ceea ce fac dar care doresc să își depășească propriile limite, indiferent dacă acesta are la bază un scop competitiv sau pur și simplu doresc să ofere servicii de neuitat clienților, astfel încât aceștia să revină și astfel afacerea să meargă ca pe roate. Ei doresc să învețe moduri noi de a lucra și de a-și lăsa talentul să zboare liber. 


Ce vei învăța la curs?

- reguli principale ale evantaielor cu volum corect;
- intervalele corecte;
- 7 tehnici pentru volum;
- aplicarea rapidă a genelor pentru volum;
- tehnica rapidă a „evantaiului în 2 secunde”;
- pensete pentru volum;
- cantitatea corectă de adeziv;
- dispunerea genelor multiple pe geana naturală;
- înfășurare sau cuprindere;
- tehnica cuprinderii;
- izolarea corectă;
- puncte cheie în aplicarea extensiilor de gene pentru volum;
- tehnica stratificării pentru volum;
- sănătate și siguranță;
- îngrijirea ulterioară.Pentru a participa la cursurile Academiei Flawless Lashes by Loreta, vei avea nevoie de o serie de produse și ustensile cu care vei exersa în timpul cursului.  Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție un kit despre care poți afla mai multe detalii la secțiunea ”Informații cheie”.
Când vă alăturaţi cursului nostru veți urma mai mult decât un training; veți beneficia de îndrumare pe tot parcursul carierei dumneavoastră.
 
De-a lungul anilor, Loreta și trainerii acreditați de ea au antrenat mii de studenți care au ajuns să facă lucruri uimitoare.
 
6 motive pentru care să aplicați la acest curs:
 
1. Sunt maxim 8 elevi într-o clasă pentru a garanta o comunicare și o eficiență 100% . Veţi fi în mâinile celui mai bun mentor.

2. Antrenamentul nostru e diferit. Accentul este pus pe străduinţa de a crea 100% capodopere perfecte, nu doar pe învăţarea unor abilității în ceea ce privește aplicarea de extensii gene pe gene naturale.

3. Mentorul tău este un maestru Lash Artist.  Printre studenţii Loretei sunt nume mari în industria genelor cum ar fi: NOUVEAU beauty group, Flirties, My Brand Lashes, Minkys, NOVA, Borboleta, Xtreme lash trainers.

4. Loreta a depăşit mulţi artişti rusi atunci când vine vorba despre crearea de capodopere rafinate iar acestea pur şi simplu îți taie respirația. Loreta a dezvoltat o modalitate de a reda genelor volum şi are acum 7 tehnici pe care dorește să le împărtășească cu studenții ei. Nu există nici o îndoială că toată lumea va găsi modalitatea lor preferată de a crea evantaie minunate sub şcolarizarea furnizată de World Lash Master Loreta.

5. Vă veţi bucura de 10% reducere la toate produsele care vă vor ajuta să deveniți un Master Lash Artist.

6. Veți primi un kit plin cu produse şi instrumente în valoare de 1329 lei, produse pe care le veți putea folosi ulterior și în propriul salon.
 

 
Certificare:
În funcție de cursul dorit.


Model:
Aveți nevoie de un model iar dacă nu aveți un model propriu trebuie să anunțați gazda cursului cu 3 zile înainte.
 

 
                                                       

  Kit full - 1.329 lei
  1 pensetă pentru izolare
  1 pensetă pentru volum Loreta
  1 pensetă Dumont
  1 adeziv
  3 cutii de gene
  spumă pentru curățarea genelor
  paletă de cristal pentru adeziv
  5 patch-uri/plasturi cu hydrogel 
  5 periuțe 2 în 1
  cutie pentru depozitare
   
   
 
 
                                                      
   Fisa Tehnica
   Fisa Siguranta
Share: