Blog / Aplicăm sau nu extensii de gene clientelor însărcinate?

Aplicăm sau nu extensii de gene clientelor însărcinate?

           Primim atât de des întrebarea aceasta atât din partea stiliștilor de gene cât și din partea clientelor însărcinate încât ne-am hotărât să scriem un articol care să rămână aici, pe blog-ul nostru și să poată fi găsit printr-o simplă căutare pe Google.


            Ei bine, împreună cu trainerul nostru, Andreea Giloan, am adunat pentru tine o serie de sfaturi și informații utile care să te ajute să îți conturezi un răspuns la această întrebare, indiferent dacă ești stilist sau clientă. 

            În primul rând, este foarte important ca în aceste cazuri, clienta să se consulte cu medicul ei deoarece statul pe spate pentru un timp atât de lung poate afecta alimentarea cu oxigen a fătului. Tocmai din acest motiv, este foarte probabil ca clienta să fie nevoită să stea pe o parte și să evite statul pe spate.

            În al doilea rând, ca stilist ca trebui să iei în calcul faptul că femeile însărcinate merg mult mai des la toaletă, fapt care îți va extinde timpul de lucru. Evident, mersul la baie implică și deschiderea ochilor iar acest lucru poate modifica poziția plasturelui pe care va trebui să îl reașezi de fiecare dată când clienta va merge la toaletă. În aceste cazuri, poți apela la banda de hârtie în locul plasturelui deoarece aceasta nu se va deplasa la fel de ușor precum plasturele (această strategie te va ajuta și în cazul lash maping-ului – din moment ce banda de hârtie va rămâne la locul ei, nu vei fi nevoită să refaci maping-ul de fiecare dată).

            În al treilea rând, din cauza fluctuațiilor hormonale din timpul sarcinilor, foarte multe femei dezvoltă brusc alergii sau reacții la anumite substanțe pe care înainte de sarcină, corpul lor le tolera fără probleme. Tot din cauza fluctuațiilor hormonale, extensiile de gene se pot regenera mult mai repede, motiv pentru care extensiile vor cădea mai repede. Îți recomandăm să urmărești foarte atent clienta în timpul aplicării pentru a observa dacă ritmul respirației se schimbă sau dacă apar anumite reacții ale pielii.

            Pe lângă aceste informații pe care trebuie să le deții atunci când te confrunți cu o astfel de situație, îți oferim să o serie de sfaturi utile:

○ Propune-i clientei tale să vină la întreținere mult mai des decât în mod normal fiindcă astfel vei avea nevoie de un timp mai scurt pentru aplicare;
 
○ Adaugă în fișa de consultație pentru client o secțiune în care să îi prezinți riscurile aplicării în timpul sarcinii. Roagă clienta să semneze această fișă după ce i-ai prezentat riscurile;
 
○ În timpul sarcinii, clientele pot fi mult mai agitate, motiv pentru care ar fi indicat să discuți cu ea și să îi creezi o stare de confort (pornește radio-ul sau pune muzică în timpul aplicării).
 
Dacă ai alte întrebări, nu ezita să ne scrii! smiley

*photo by Ljubov Lisenko ( @ll_lashes ) - Flawless Trainer 

Share: 
Vizualizari: 4843


Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!


Parerea ta conteaza

 
   
 
Introduceti codul din imagine:


Aboneaza-te la newsletter

   
© Flawless Lashes by Loreta | 
aplicarea-genelor-femei-insarcinate