Fame Lash Adhesive
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Home / Adezivi / Fame Lash Adeziv
 
Fame Lash Adeziv

Cod Produs: 368
Disponibilitate: Stoc epuizat
178.99 Lei   *pret cu TVA

    Fame Lash este noul nostru cel mai bine vândut adeziv. Având un nivel de uscare mai rapidă şi vapori redusi, este perfect pentru stilistii care isi doresc o muncă rapidă şi curată.
 

    Fame Lash Adhesive vine în sticle de 5ml, culoare neagră. Acesta funcţionează cel mai bine între 18-22 ° c, umiditate între 10-50% şi se usucă între 0,5 la 1 secundă.

    Adezivul este conform reglementarilor UE.

   Fame Lash Adhesive nu este recomandat pentru clienţii cu sensibilitate la cyanoacrilate.


Vă rugăm să citiți fila cu informațiile cheie!

 

Sfatul Loretei:
Reglaţi cantitatea de adeziv la umiditatea camerei dumneavoastră în timpul zilei. Dacă umiditatea este mai mică recomandat ar fi să utilizaţi doar o cantitate mică de adeziv. Dacă este mai mare, utilizaţi puțin mai mult  adeziv.

 

Înainte de aplicarea extensiilor de gene curăță întotdeauna genele naturale pe deplin. Utilizaţi soluţie salină în loc de un grund ca Primers. Acesta conţine alcool care deshidratează  genele şi afectează timpul de uscare al adezivului.

Învață sau îmbunătățește-ți tehnicile de aplicare a extensiilor de gene apelând la cursurile Flawless Lashes by Loreta alături de cei mai buni Master Traineri din industrie.

Pentru mai multe detalii consultă secțiunea CURSURI din meniu.


Caracteristici
Temperatura 18 / 22 grade
Timp de fixare 0.5 - 1 sec
Umiditate 10 / 50%
Vascozitate thin
 
* * IMPORTANT * *
Cumparati şi folositi adezivul nostru, dacă sunteţi instruiţi profesional pentru aplicarea extensiilor de gene. Sub nici o circumstanţă adezivul nostru nu poate fi folosit pe tine însuţi. Noi nu suntem responsabili pentru utilizarea necorespunzătoare a produselor noastre. Fiecare stilist sau client care cumpara un adeziv este responsabil pentru acesta, după achiziţionarea lui. Performanţa şi rezultatele adezivului pentru gene variază de la persoană la persoană, în funcţie de climatul camerei, temperatură şi client. Trebuie să ştiţi să evitați și să gestionați iritația şi inflamaţia în cazul în care se produce. MSDS este disponibil la cerere. Vă rugăm să ştiţi că siguranţa dumneavoastră este cea mai mare îngrijorare a noastra.
 
 
 
PATCH-uri de testare
Un test de patchuri este necesar pentru clienţii noi şi pentru orice modificări de adeziv. Testul trebuie făcut cu 24 de ore înainte de tratament. Aplicaţi 5 extensii mai scurte fiecarui ochi după care acestea se lasă timp de 24 de ore. În cazul încare nu apare iritaţia, adezivul poate fi utilizat în aplicare completă. Testul nu garantează 100% deoarece la aplicarea completa se foloseste o cantitate mai mare de adeziv.
 
 
 
Se păstrează:
Odată deschis, se depozitează într-o cameră uscată, rece. Păstraţi flaconul de lipici strâns închis în poziţie verticală în ambalajul original, inclusiv punga de siliciu. Perioada de valabilitate este de 12-13 săptămâni de la deschiderea sticlei.
 
 
Se agită:
Îndepărtaţi capacul adezivului şi aşezaţi un ţesut fără scame pentru a acoperi duza. Dacă se agită adezivul cu capac, aceasta va provoca o acumulare de reziduuri adezive în jurul acestuia, care va impiedica închiderea strânsa; aerul şi umiditatea pot intra în flacon şi usca adezivul.
 
Chiar înainte de tratament, se agită flaconul pentru cel puţin 60 secunde. În timpul tratamentului, înlocuiţi cu o picătură nouă la fiecare 20 până la 30 de minute, în funcţie de umiditate. Se agită flaconul timp de 20 de secunde înainte de fiecare picătură, în scopul de a amesteca pigmentii în adeziv.
   Fisa Tehnica
   Fisa Siguranta
Share: