chameleon-adeziv
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Home / Adezivi / Adeziv gene Chameleon
 
Adeziv gene Chameleon

Cod Produs: 411
Disponibilitate: Stoc epuizat
178.99 Lei   *pret cu TVA

Chameleon este noul nostru adeziv, adaptat în funcție de nevoile lash artiștilor din întreaga lume.
Ideal pentru stiliștii de gene care lucrează cu tehnici avansate, acest adeziv are o uscare rapidă și un nivel de emanare a aburilor foarte scăzut. 

Adezivul Chameleon vine în sticle de 5 ml, de culoare neagră.
Acesta funcționează cel mai bine în următoarele condiții:
- 20-22°
- umiditate între 40-60%
- se usucă între 0,5 - 1 secundă.

Adezivii noștri respectă reglementările UE. Vine în punga de etanșare adezivă cu sac de siliciu.

Chameleon Lash Adhesive nu este recomandat pentru clienții cu sensibilitate la cianoacrilat sau pigment de carbon negru.

Vă rugăm să citiți textul din caseta „Key info”!


Sfatul Loretei:


Ajustați cantitatea de adeziv în funcție de condițiile de umiditate din camera dumneavoastră. 
În cazul în care umiditatea este mai redusă decât cea recomandată, utilizați o cantitate mică de adeziv. Dacă umiditatea este mai mare, folosiți puțin mai mult adeziv.

Înainte de a aplica extensiile de gene, curățați genele naturale. 
Atenție! Curățați genele naturale folosind soluție salină. Nu folosiți primer pentru curățare deoarece acesta conține alcool iar alcoolul deshidratează genele și afectează timpul de fixare al adezivului. 

* IMPORTANT *

Achiziționați și utilizați adezivul numai dacă sunteți instruit profesional pentru aplicații pentru extinderea genelor. În nici un caz, adezivul nostru nu poate fi folosit pe cont propriu. Nu suntem responsabili pentru folosirea incorectă a produselor noastre. Sunteți singurul responsabil pentru adeziv după ce l-ați achiziționat. Performanța și rezultatele adezivului pentru gene variază de la o persoană la alta, în funcție de climatul de cameră, temperatura și clientul. Trebuie să știți cum să evitați iritarea și inflamația dacă apare. MSDS este disponibil la cerere. Siguranța dvs. este cea mai mare preocupare a noastră!

* TEST *

În cazul în care schimbați adezivul dar și în cazul noilor cliente este necesar un test al adezivului pentru a vă asigura că nu există riscul apariției unor reacții alergice. 

 

Testul trebuie făcut cu 48 de ore înainte de tratament. Aplicați 5 extensii mai scurte pe fiecare ochi și așteptați timp de 48 de ore. Dacă nu există iritații, adezivul poate fi folosit în aplicații complete.
Testul nu garantează 100% eliminarea posibilității apariției reacților alegice deoarece în cazul aplicărilor complete se utilizează o cantitate mult mai mare de adeziv. Însă, în cazul unei sensibilități accentuate, testul poate să vă semnaleze aceste probleme. 

* CUM PĂSTRĂM ADEZIVUL? *

După deschidere, depozitați adezivul într-o încăpere rece și uscată. Păstrați flaconul de lipici închis ermetic în poziție verticală, în ambalajul original, în sacul de silice. Perioada de valabilitate este de 8 - 12 săptămâni de la deschiderea sticlei.
- recomandările producătorului:
 recomandăm să nu mai utilizați adezivul după 4 săptămâni de la deschidere, dacă aveți mai mult de 4-6 clienți pe zi.

* CUM AGITĂM ADEZIVUL? *

Scoateți capacul adezivului și plasați un material fără scame pentru a acoperi duza. Dacă agitați adezivul cu capacul închis, acesta va determina acumularea de reziduuri adezive în jurul acestuia, ceea ce va împiedica închiderea bine a flaconului;
aerul și umiditatea vor pătrunde în sticlă iar adezivul se va usca.

 

Chiar înainte de tratament, agitați flaconul timp de cel puțin 60 de secunde. În timpul tratamentului, înlocuiți-o cu o nouă picătură la fiecare 20-30 de minute, în funcție de umiditate. Agitați sticla timp de 20 de secunde înainte de fiecare picătură pentru a amesteca pigmentul în adeziv și pentru a menține coerența corectă.

 
* CUM AGITĂM ADEZIVUL? *
 
Scoateți capacul adezivului și plasați un material fără scame pentru a acoperi duza. Dacă agitați adezivul cu capacul închis, acesta va determina acumularea de reziduuri adezive în jurul acestuia, ceea ce va împiedica închiderea bine a flaconului;
aerul și umiditatea vor pătrunde în sticlă iar adezivul se va usca.Chiar înainte de tratament, agitați flaconul timp de cel puțin 60 de secunde. În timpul tratamentului, înlocuiți-o cu o nouă picătură la fiecare 20-30 de minute, în funcție de umiditate. Agitați sticla timp de 20 de secunde înainte de fiecare picătură pentru a amesteca pigmentul în adeziv și pentru a menține coerența corectă.
 
   Fisa Tehnica
   Fisa Siguranta
Share: