placa-mini-extensii-gene
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Home / Accesorii / Placa mini pentru extensii de gene
 
Placa mini pentru extensii de gene

Cod Produs: 432
Disponibilitate: Stoc epuizat
105.99 Lei   *pret cu TVA
Linia de produse Flawless Lashes by Loreta pune la dispoziția stiliștilor o gamă largă de produse de calitate, dedicate exclusiv extensiilor de gene, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specialiștilor. 
Pentru a păstra benzile cu extensiile de gene ordonate și gata pentru aplicare, vă recomandăm să folosiți o placă special creată pentru așezarea extensiilor de gene. 

Această paletă a fost special concepută având dimensiuni reduse tocmai pentru a nu invada spațiul clientei. Greutatea acesteia este ideală și nu îi permite să se deplaseze în timpul ridicării genelor de pe bandă. 
Partea superioară a paletei este concepută din acril iar dungile imprimate sunt special concepute pentru a așeza benzile de gene în funcție de dimensiunile acestora. Fiind concepută din acril, paleta le permite stiliștilor să noteze cu un marker non-permanent detaliile care îi vor ajuta să lucreze organizat. Ulterior, notițele pot fi îndepărtate spălând paleta cu apă. 

Paleta poate fi dezinfectată cu alcool sanitar sau în lampa UV. 


Dacă îți dorești să creezi gene perfecte, îți recomandăm să achiziționezi o paletă pentru gene care te va ajuta să lucrezi curat și organizat. 

Dimensiuni:  7.1 x 15 cm

Grosime: 0.9 cm 
 
Greutate: 100g
   Fisa Tehnica
   Fisa Siguranta
Share: