Foam Cleanser
Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Home / Accesorii / Spuma de curatare a genelor
 
Spuma de curatare a genelor

Cod Produs: 335
Disponibilitate: Stoc epuizat
99.90 Lei   *pret cu TVA
Flawless Lashes by Loreta cleanser, este o soluție de curățat tip spumă. Este un produs de curățare multifuncțional utilizat pentru igiena zilnică a genelor, a pleoapelor și a zonei oculare.
Flawless Lashes cleanser poate fi folosit pentru a îndepărta machiajul sau pentru spălarea zilnică a feței. Extensiile genelor sunt mai predispuse la colectarea de particule străine, cum ar fi praful, polenul, machiajul, celulele moarte ale pielii.
Folosit zilnic, cleanserul pentru gene previne proliferarea bacteriilor și acarienilor, iritarea ochilor, bolile oculare și alergiile. Fiecare artist știe că pregătirea și întreținerea bună este cheia pentru durata genelor. Flawless Lashes by Loreta cleanser este perfect pentru curățarea genelor înainte de tratarea genelor, indiferent dacă faceți set complet sau doar umpleți.Învață sau îmbunătățește-ți tehnicile de aplicare a extensiilor de gene apelând la cursurile Flawless Lashes by Loreta alături de cei mai buni Master Traineri din industrie.

Pentru mai multe detalii consultă secțiunea CURSURI din meniu.

 


  • Lash și Brow Spa - concentrație mare, prin urmare, veți avea nevoie de o singură pompă pentru a curăța cele mai murdare gene;
  • Acest produs de curățare are un miros delicat, citric și este potrivit pentru toate tipurile de piele;
  • Dacă este utilizat corect, va putea fi folosit până la 3-4 luni;
  • Produsul are dată de expirare. Verificați eticheta;
  • Produsul este în conformitate cu normele UE.
 
Aplicați o cantitate mică de detergent direct pe gene și folosiți o perie de curățat genele pentru a îndepărta ușor murdăria.

Pentru a asigura o eficiență de 100% a adezivului pentru gene, rezidul agentului de curățare a spumei trebuie spălat cu apă distilată sau soluție salină folosind o pompiță sau o siringă.

Flawless Lashes by Loreta cleanser lasă pielea proaspătă, curată și hidratată.
   Fisa Tehnica
   Fisa Siguranta
Share: